Vincent van der Linden versterkt Benelux team Compellent

Storage specialist Compellent heeft Vincent van der Linden aangesteld als business development manager voor de Benelux. Hij zal rapporteren aan Steven Dahlin, de directeur van de in Amsterdam gevestigde EMEA Sales-divisie van Compellent.

De primaire rol van Van der Linden is het leveren van verkoopondersteuning aan het groeiende aantal kanaalpartners in de Benelux die de Fluid Data storage-oplossing van Compellent aanbieden. Van der Linden brengt meer dan 10 jaar ervaring op het gebied van de verkoop en implementatie van zakelijke IT-infrastructuuroplossingen met zich mee.
 
Voor zijn aanstelling bij Compellent bekleedde Van der Linden de functie van sales manager bij InterAccess, een toonaangevende Nederlandse ICT-dienstverlener en één van de eerste kanaalpartners van Compellent in de Benelux. Daarvoor was Van der Linden actief als presales-consultant bij Imtech ICT Brocom. Hij begon zijn loopbaan in de ICT-branche als specialist gegevensbeheer bij het dagblad De Telegraaf.
 
Steve Dahlin is tevreden met de komst van Van der Linden: “Vincent heeft als gebruiker en leverancier van ICT-diensten een rijkdom aan ervaring op het gebied van opslag opgedaan. Daarnaast weet hij als geen ander klanten te helpen om hun IT af te stemmen op de business, zodat zij hun strategieën op het gebied van gegevensbeheer op soepele, effectieve en kostenefficiënte wijze ten uitvoer kunnen brengen”.
 
Compellent hanteert een ‘channel only’ verkoopmodel. Het biedt partners dagelijkse verkoopondersteuning, trainingprogramma’s en een online portaal waar zij hun verkopen kunnen registeren en in real time offertes op maat kunnen opstellen. Door zijn zakelijk opslagsysteem uit te rusten met ingebouwde automatisering en intelligentie zorgt Compellent ervoor dat gegevens op soepele wijze door de organisatie kunnen stromen op een manier die naadloos aansluit op de bedrijfsbehoeften van klanten.

 

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business