Exclusive Networks België wordt Cisco IronPort Authorized Training Center

Value add distributeur Exclusive Networks is Authorized Training Center geworden voor Cisco IronPort producten. Exclusive Networks was pas vier maanden geleden officieel verdeler geworden van de e-mail en weboplossingen van dat bedrijf.

Exclusive Networks is zopas van start gegaan met zijn Cisco Ironport-opleidingscentrum voor professionals om het gebruik van de producten en recentste technologieën van Cisco Ironport te optimaliseren. Dit centrum heeft een dubbel doel: het voortdurend inbrengen van de technische kennis en competentie nodig voor de ontwikkeling van de partners en het vertrouwd raken met de beste praktijken van Cisco. Deze officiële opleidingen zijn in hoofdzaak bedoeld voor ingenieurs, technisch-commerciële ingenieurs, informaticaverantwoordelijken en netwerkverantwoordelijken die bezig zijn met de implementatie, de ontplooiing, het beheer en het onderhoud van Cisco IronPort-producten.
 
“Als erkend verdeler van Cisco IronPort voor de Belux zijn we heel opgezet met het feit dat we ons netwerk van dealers nu de mogelijkheid kunnen bieden zich te certificeren voor de oplossingen van Cisco IronPort in ons Exclusive Networks-centrum”,zegtKris Van den Bergh, general manager van Exclusive Networks België. “Deze certificering is een eerste stap in onze erkenning als partner-verdeler van Cisco IronPort-systemen en bevestigt ons technisch engagement en onze technologische knowhow op het vlak van beveiliging.”
 

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business