Winnaars van Fujitsu Channel Challenge bekend

Tijdens een speciaal VIP event in de D’Ieteren Gallery zijn vorige week de zes winnaars bekend gemaakt van Fujitsu Channel Challenge. Zes reselles mochten met een bestelwagen naar huis.

Fujitsu koos er voor om een bijzonder praktisch cadeau te geven aan de resellers die het beste scoorden in de incentive actie die het bedrijf de laatste maanden lopen had, namelijk een Volkwagen Caddy die de winnaars voor hun bedrijf kunnen gebruiken.
 
Alles samen namen 103 bedrijven deel, met wie Fujitsu een persoonlijke target afsprak. Zestien van de 103 bedrijven scoorden hoger dan de target die afgesproken was. De zes die het hoogste scoorden en dus met een Volkswagen Caddy naar huis mochten, zijn: Inside Parts (Wevelgem), C&N (Geel), Upfront (Braine le Chateau), Dataplan Informatica (Zedelgem), Driezen Computers (Westerlo) en Jaco IT Solutions (Oostkamp).
 
Sales director Paul Gysemans van Fujitsu ziet de aanpak van de Fujitsu Channel Challenge als een nieuw bewijs van de toewijding van Fujitsu voor het indirecte kanaal.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business