Nieuws

Infocus gaat exclusief voor Ingram Micro

Sinds begin deze maand werkt projector- en displayfabrikant Infocus enkel nog met Ingram Micro als exclusieve distributeur voor het Benelux IT-kanaal. Voorheen verdeelde Infocus zijn producten ook via Tech Data.

De keuze voor consolidatie van zijn aantal distributiepartners is een onderdeel van de ‘focus strategy’ van Infocus. De beslissing van Infocus is een sterke impuls voor de positionering van projectie door Ingram Micro in de Benelux.
 
 “Het exclusieve distributeurschap is voor Ingram Micro een gevolg van de prima samenwerking met Infocus en het resultaat van professionele dienstverlening,” zegt managing director Steve Meynen van Ingram Micro. “ Daar zijn we erg trots op. Infocus is bovendien één van de meest vooraanstaande merken in de projector-business en voor ons een ijzersterke aanvulling van ons productportfolio.”
 
Jan-Albert Nebbeling, Regional Sales Manager Central Europe bij InFocus, is blij met de keuze voor Ingram Micro. “InFocus heeft een zeer succesvolle track record als het gaat om projectie in Nederland en België en de consolidatie van distributiepartners is onderdeel van de ‘focus strategy’, gestart in 2010. Ingram Micro is als nr. 1 distributeur in de regio de perfecte partner om onze positie in de Benelux te verstevigen. Ik heb er dan ook alle vertrouwen in dat wij de gezamenlijke doelstellingen voor de komende jaren zullen behalen.”
 

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Zou jij plaatsnemen in een zelfrijdende Waymo-taxi?

  • Nee (70%, 138 Votes)
  • Ja (30%, 59 Votes)

Aantal stemmen: 197

Laden ... Laden ...
De beste elektronica-acties van februari

De beste elektronica-acties van februari

Bekijken bij bol.com

Business