Nieuws

Bell Micro verdeelt Matrox Graphics

Matrox Graphics, fabrikant van grafische oplossingen, gaat een Europese distributiesamenwerking aan met distributeur Bell Micro. Bell Micro distribueert alle multi-display-producten van Matrox Graphics in onder meer de BeLux-regio.

“We zijn zeer verheugd over deze Europese uitbreiding met gewaardeerd partner Bell Micro”, zegt Cecilia Willis, country manager van Matrox Graphics. “De nieuwe distributiekanalen zorgen voor een snelle levering van onze producten aan klanten die op zoek zijn naar kant-en-klare Matrox-oplossingen. Voor Bell Micro betekent dit een versterking van zijn reeds aanwezige technische expertise in Europa.”
Matrox biedt, als pionier in grafische technologie voor meerdere monitors, de meest uitgebreide productlijn van grafische oplossingen voor multi-display die er momenteel op de markt is. De producten van Matrox omvatten een serie van dubbele en drie- en viervoudige grafische kaarten. Daarnaast levert Matrox gespecialiseerde technologieën voor professionele werkomgevingen die digital signage voor multi-channel, grafische uitbreidingstechnologieën (externe multi-display upgrades) en ondersteuning voor meerdere monitors in remote desktop-sessies vereisen.
 
“De samenwerkingsovereenkomst tussen Bell Micro en Matrox past in onze strategie van uitbreiding naar nieuwe en opkomende markten, zoals die van Digital Signage,” zegt Pierre Furnal, country manager België en Luxemburg van Bell Micro. “Met de gespecialiseerde producten van Matrox levert Bell Micro nu gemakkelijk de meest geavanceerde grafische technologieën voor de nieuwste multi-display-producten.”

Gerelateerde artikelen

Volg ons

TechPoll

Zie jij heil in de toekomst van VR?

Toon resultaten

Laden ... Laden ...
Clickx 417

Clickx 417

Bestel nu!

Business