Nieuws

Toshiba viert 25ste verjaardag met drie nieuwe laptops

Ter gelegenheid van zijn 25-jarige jubileum brengt Toshiba Information Systems Benelux twee ‘limited edition’ laptops voor consumenten op de markt: de AC100 en de Libretto W100. Daarnaast komt ook een nieuwe zakelijke laptop op de markt, de Portégé R700.

Beide consumentenmodellen laten zien waar Toshiba groot in is, zegt het bedrijf: innovatieve technologie in een compacte behuizing. De slanke en lichte AC100 is de ideale laptop om media te gebruiken, over internet te surfen en documenten en e-mails te bekijken of te bewerken als je de deur uit bent. De Libretto W100, is ’s werelds eerste dual-screen laptop in zakformaat draaiend op Windows 7 en is volgens Toshiba het ideale gezelschap om onderweg content te creëren, te consumeren of te redigeren.
 
De Portégé R700 van zijn kant is naar verluidt de dunste en lichtste full-function laptop met een 13,3-inch beeldscherm op de Europese markt. Deze goed uitgeruste zakelijke machine combineert een lichtgewicht chassis met innovatieve computertechnologieën. Tegelijk met de Portégé R700 brengt Toshiba ook een consumentenversie van deze laptop op de markt, de Satellite R630.
 
“De AC100 met zijn 10,1-inch scherm is een intelligente reisgenoot die het beste van twee werelden combineert: net als een smartphone staat hij altijd aan, terwijl hij het gemak biedt van een ‘clamshell’ netbook met zijn grotere beeldscherm en volwaardig toetsenbord,” zegt Ronald Ravel, country manager van Toshiba Information Systems Benelux. “De AC100 is bedoeld voor consumenten die al verschillende apparaten bezitten, maar die toch behoefte hebben aan een gebruiksvriendelijke, slanke, lichte en slimme metgezel die ze overal mee naar toe kunnen nemen en die veel meer mogelijkheden dan een smartphone biedt.”
 
De consumentenmodellen zijn ‘limited editions’, Toshiba wil eerst de markt testen om te kijken hoe succesvol ze zijn.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business