Nieuws

United Pepper gaat samenwerken met Innovasians

Het Belgische United Pepper tekende een ‘memorandum of understanding’ met Innovasians uit Hong Kong. De MOU moet leiden tot een samenwerking waarbij beide bedrijven elkaars producten gaan verdelen en samen nieuwe producten gaan bouwen.

United Pepper is een Belgisch bedrijf dat zich specialiseert in IT-producten die het Fair Trade label krijgen en die inspelen op de trend naar duurzame en ecologisch verantwoorde producten. United Pepper levert al webcams en USB-hubs en pakte onlangs ook uit met een tablet pc. Innovasians is een Chinees bedrijf dat zich toelegt op het ontwikkelen van duurzame materialen.
 
In de memorandum of understanding spreken beide bedrijven af dat ze elkaars producten gaan vertegenwoordigen in hun eigen regio. Innovasians wil ook basismateriaal leveren waarmee United Pepper zijn producten kan bouwen. Uiteraard zal het hier gaan om biologisch afbreekbaar materiaal. Verder kunnen beide ondernemingen ook producten door elkaars productiepartners laten bouwen, willen ze werk maken van een co-branding strategie. Tot slot willen United Pepper en Innovasians ook een denktank opzetten die nieuwe gezamenlijke producten moet bedenken.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business