Nieuws

CDG Belux overgenomen door SecureComm

De Belgische distributeur CDG Belux is overgenomen door de Nederlandse gespecialiseerde distributeur SecureComm.  Beide bedrijven zien er een bundeling van krachten in.

CDG Belux was de Belgisch/Luxemburgse tak van CDG Europe en opereert sinds begin 2009 als zelfstandig distributeur. CDG Belux is vooral gespecialiseerd in het leveren van virtualisatie oplossingen en trainingen. CDG Europe zelf werd eerder dit jaar overgenomen door Tech Data.
 
De overname van CDG door Securecomm wordt per 1 augustus doorgevoerd. Op dat moment wordt CDG Belux meteen omgedoopt tot SecureComm Beleux. SecureComm hoopt met deze overname niet alleen zijn positie in de Benelux te versterken maar ook een bredere portefeuille te bieden op het gebied van virtualisatie aan haar resellers.
 
SecureComm is een van oorsprong Nederlandse distributeur uit Berkel en Rodenrijs. Begin dit jaar zette het bedrijf een aantal stappen om zijn positie in België en Luxemburg te versterken. De overname van CDG kadert in die strategie.
 
Raymond Kreefft, CEO van SecureComm, is verheugd dat deze samenwerking tot stand is gekomen. “CDG Belux is de ideale partner om verdere groei te realiseren en geeft ons een stevigere positie in de Belgische markt met een team die deze markt door en door kent”. Kathleen Claes, CEO CDG Belux is blij met SecureComm omdat ze sterk gelooft in het bundelen van de krachten om daarmee een groter marktaandeel in de Benelux te verwerven.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business