Nieuws

OCZ presenteert snelle 4GB geheugenmodules

OCZ's nieuwste 4GB-geheugenmodules bieden een optimale mix tussen capaciteit en snelheid, en zijn geschikt voor tal van toepassingen, gaande van videobewerking tot de laatste games.

Een hoge geheugendensiteit en -snelheid gaan meestal niet hand in hand. OCZ’s nieuwe DDR3-geheugenmodules combineren echter een capaciteit van vier gigabyte per geheugenmodule met een maximale snelheid van 2.133 MHz, PC3-17000.
 

De nieuwe modules zullen worden geïntegreerd in verschillende van OCZ’s bestaande productlijnen. Dan gaat het om enerzijds de Reaper HPS- en watergekoelde Flex EX-productgamma’s die zich vooral richten op high-endgebruikers en overklokkers, en anderzijds om het Platinum Serie-instapgamma. Dit zal zowel gelden voor dual- als triple-channel kits, met een capaciteit van respectievelijk 8 GB en 12 GB.

Alle 4 GB geheugenmodules van OCZ opereren aan 1,65 volt en zijn getest op Intels en AMD’s processorplatform. Ze worden daarenboven ondersteund met een levenslange garantie. Prijzen zijn nog niet bekend.

Distributeurs: BAS Distribution, Copaco, Ingram Micro, DTD, Drix, ITC Multimedia
 

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business