Nieuws

Fujitsu maakt certificering makkelijker

Resellers die partner willen worden van Fujitsu, kunnen dat voortaan online doen. Ze hoeven niet eens meer hun kantoor te verlaten om hun basiscertificering te bekomen. Daartoe herlanceerde Fujitsu een vernieuwd Select Certification Center.

Het Select Certification Center is de opvolger van het Online Certification Center, dat al langer bestond bij Fujitsu. De site werd echter hertekend om certificering nog makkelijker te maken. Een van de nieuwigheden is dat certificering nu volledig online kan. Volgens Fujitsu ontbreekt het resellers immers vaak aan de tijd of het budget om opleidingen te volgen of certificeringen te halen.
 
“Hoe meer een partner weer over onze producten, diensten en oplossingen, hoe succesvoller hij is in het bijstaan van zijn klanten bij het lenigen van hun IT-noden,” zegt channel directeur Paul Gysemans van Fujitsu Belux. “En hoe meer we samen zaken doen, hoe hechter onze relatie wordt.”
 
Om Select partner te worden van Fujitsu, moeten resellers ofwel een certificatie krijgen voor Fujitsu Mobility of Fujitsu Server & Storage, of voor beide. Later kunnen partners dan kwalificeren voor het hogere niveau van Select Expert. Deze certificeringen zijn niet meer online te behalen, omdat ondermeer een installatietraining gevolgd moet worden. Voor Select Experts zijn er drie specialisaties: Server Infrastructures, Storage Infrastructures en Infrastructure Solutions.
 
Het nieuwe online Select Certification Center is volledig geïntegreerd in het partnerportaal van Fujitsu en legt met woord, beeld en video uit welke procedures de reseller moet volgen om tot een certificering te komen.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business