Nieuws

Interact wordt CSP distributeur voor Citrix

Value add distributeur Interact is door Citrix aangeduid als distributeur voor zijn Citrix Service Provider programma in België en Luxemburg. Dit programma werd speciaal ontwikkeld voor bedrijven die softwarediensten en gehoste toepassingen aanbieden op basis van huur of lease.

In navolging van de Service Provider License Agreements van Microsoft, pakt ook Citrix nu uit met een Citrix Service Provider programma. “Software as a Service (SaaS) is tegenwoordig meer dan alleen een "buzzword",” zegt marketing manager Jürgen De Wolf van datacenterspecialist Interact. “Honderden service providers en outsourcers bieden dagelijks een betrouwbaar en laagdrempelig platform voor duizenden servers en werkplekken in België en Luxemburg.” Met het CSP programma stelt Citrix zijn virtualisatiesoftware XenApp, XenDesktop en XenServer via een "Pay per use" licentiemodel aan zijn CSP partners aan.
 
Het CSP programma is ontwikkeld met de werkwijze van Service Providers in het achterhoofd; overzichtelijk, maximale flexibiliteit en geen up-front investeringen. Het exacte verbruik wordt maandelijks gerapporteerd en afgerekend. “Hierdoor bieden service providers een infrastructuur aan met perfecte performance, maximale security en dat tegen lage kosten.”

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business