Nieuws

24 uur met de iPhone 4

24 uur met de iPhone 4, test pc-behuizingen en desktop-pc's, bijverdienen op internet, de eerste details over Windows 8

Videoconversie
We maken je wegwijs in de vele multimediaformaten die er zijn, en reiken de allerbeste softwaretools aan om videobestanden te converteren en af te spelen op eender welk apparaat.

Pc-behuizingen
Handen uit de mouwen, want zelfbouwers komen in deze test te weten welke midi-toren het grootste installatiegemak en de beste koelmogelijkheden in huis heeft.

Geld verdienen op internet
Elke euro telt, en de manieren om zelf (legaal) extra euro’s bij te verdienen op het internet zijn ontelbaar. Een dossier dat van goudwaarde kan zijn!

Back-to-school/work desktops
Nieuwe computer nodig na de zomer? Deze onverbiddellijke test van betaalbare desktop-computers mag je dan zeker niet missen. Welke leverancier biedt het meeste pc voor het minste geld?

 

Volledige versie: Wondershare DVD Copy (waarde: 30 euro)

Deze maand schenken we je een superhandige cd met kopieersoftware ter waarde van dik dertig euro! Met DVD Copy van Wondershare maak je moeiteloos back-ups en kopieën van dvd-schijfjes en films. Iedereen kan het. Installeer de software wel voor 19 oktober 2010, want daarna loopt deze actie af!

Probeer daarnaast zeker ook onze selectie aan topsoftware uit. Photoshop Lightroom 3 is er voor de fans van fotobewerking, met J.River Media Center 15.0 hou je je mediacollectie perfect onder controle, en voor de webmasters kunnen we Wordpress 3.0 aanraden. Veel testplezier!

 

Gerelateerde artikelen

Volg ons

TechPoll

Wat vind jij van de Belgische telecommarkt?

Toon resultaten

Laden ... Laden ...
Vul een korte vragenlijst in en win prijzen tot t.w.v. €329

Vul een korte vragenlijst in en win prijzen tot t.w.v. €329

Doe mee en win!

Business