Nieuws

Windows Phone 7 is klaar

Windows Phone 7 zette deze week weer een stapje richting lancering. De software van het besturingssysteem werd vrijgegeven aan telefoonmakers.

Nu kunnen de makers van telefoons en de telefoonmaatschappijen beginnen met hun aanpassingen. Vaak willen operatoren die een toestel sponsoren immers hun eigen logo weergeven als de telefoon start, of er extra functies in stoppen.

Windows Phone 7 is het meest geteste mobiele platform dat Microsoft ooit gemaakt heeft, zo blogt Terry Myerson, hoofd van de Windows Phone-ontwikkeling. De software heeft op zo’n tienduizend toestellen meer dan 3,5 miljoen uren stresstests ondergaan, en zo'n 8,5 miljoen uren gewone tests.

Hoewel de officiële vrijgave aan derden nu pas gebeurt, hadden de Microsoft-partners de testversies al een tijdje in handen. Sinds de technische proefversie van juli heeft Microsoft veel feedback gekregen en aanpassingen doorgevoerd.

Zo is er nu een optie om je contactpersonen uit te filteren, zodat je Facebookvrienden vindt die niet in je andere adresboeken staan. Microsoft heeft ook een zoekknop toegevoegd om contactpersonen te zoeken.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business