Nieuws

Ingram Micro koopt Interact

De consolidatie in de IT-distributie gaat door: broadliner Ingram Micro versterkt zijn value add afdeling met de overname van datacenter specialist Interact. CEO Rudi Lenaerts van Interact komt aan het hoofd van de Value Division van Ingram Micro.

Interact is het beste bekend als de distributeur van Citrix, maar verdeelt ook andere datacenter oplossingen van onder meer RES Software, DataCore, Endeavors Technologies, i365, IGEL, Immidio, Lanamark, Marathon, Platform Computing, AppSense, ScriptLogic, ThinPrint, VASCO en visionapp. Het bedrijf levert aan een netwerk van een vijfhonderdtal resellers.
 
Volgens Europees directeur Alain Maquet van Ingram Micro wil zijn bedrijf sterke staan in de markt voor distributie met toegevoegde waarde met deze overname. “Interact is een gespecialiseerd team van vijftien mensen die een belangrijke toevoeging vormen op onze strategie.” Het is voor Ingram Micro al de derde dergelijke acquisitie op een jaar tijd. Volgens Maquet bewijst dit duidelijk de wil van Ingram Micro om in de value add markt te groeien.
 
CEO Rudi Lenaerts van Interact wordt directeur van de Value Division van Ingram Micro België en rapporteert aan managing director Steve Meynen. Steve Meynen zegt dat Interact sterk staat omwille van zijn creatieve marketing, sterke lead generation, technische know-how en zijn toegankelijkheid.
 
Ook Citrix liet al weten tevreden te zijn over de acquisitie van Interact door Ingram Micro.
 
Eerder dit jaar versterkte ook Tech Data al zijn value add afdeling, Azlan, met de overname van Source en CDG.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

TechPoll

Koop jij de nieuwe iPhone 15?

Toon resultaten

Laden ... Laden ...
Vul een korte vragenlijst in en win prijzen tot t.w.v. €329

Vul een korte vragenlijst in en win prijzen tot t.w.v. €329

Doe mee en win!

Business