Nieuws

LaCie-monitor voor het zware grafische werk

Als prijs geen probleem is, ben je beter af met een breedbeeldscherm met P-IPS technologie. LaCie, bekend voor dit type monitor, brengt een nieuwe 24-inch monitor voor professionals op de markt.
 

Deze LaCie 324i is een 24-inch monitor met een native schermresolutie van 1.920 x 1.200 pixels, die dankzij aanpasbare backlight-stabilisatie kan worden afgesteld voor de juiste professionele omgeving. Het dure paneel beschikt over een indrukwekkend kleurengamma van 102 procent NTSC of 98 procent AdobeRGB, terwijl dit bij een doorsnee lcd-scherm tussen 70 en 75 procent NTSC bedraagt. De kijkhoek van 178 graden (horizontaal en verticaal) is gelijk aan die van Apples nieuwe LED Cinema Displays en zorgt voor uiterst getrouwe kleurweergave.
 

De 324i beschikt over alle moderne aansluitingen als HDMI, DisplayPort en DVI-D, waarbij LaCie voor het laatste type een kabel voorziet. Er zijn bovendien 3,5 mm-audioaansluitingen voorzien en het is mogelijk om het scherm negentig graden te draaien voor het werken met beelden in de portretmodus.

Voor een scherm van die kwaliteit ben je wel wat meer kwijt. Zonder kap en blue eye-colorimeter tel je in de winkel 1.359 euro inclusief BTW neer. De LaCie 324i is vanaf nu verkrijgbaar in LaCie’s online winkel en bij aangesloten Belgische leveranciers.

Resellers: CAMI, Mac Line

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business