Nieuws

GFI neemt Lotus afdeling Computacenter België over

De Europese dienstenleverancier GFI neemt de Application Services afdeling van Computacenter België over. Deze afdeling richt zich hoofdzakelijk op het ondersteunen van het IBM-Lotus platform.

GFI neemt het personeel, de bijhorende expertise en de klanten over. Na het partnership met Open Source speler Liferay, is dit de tweede stap van GFI op korte tijd om zijn marktpositie op het gebied van collaboration te verstevigen.
 
GFI is met zijn 100 Lotus-klanten en meer dan 170.000 gebruikers in de BeLux vandaag de grootste expertgroep van Lotus professionals in de BeLux. Met de overname van de Lotus-activiteiten van Computacenter België voegt het bedrijf een 40-tal extra klanten toe aan zijn klantenbestand.
 
“Steeds meer bedrijven vragen zich vandaag af hoe ze met hun huidige collaborationplatform verder moeten: upgraden, migreren naar een standaard oplossing of voor bepaalde aspecten cloud oplossingen gebruiken,” zegt CEO Pascal Meyers van GFI Benelux. ô Wij willen bedrijven bij die vragen ondersteunen, zowel in de breedte (advies rond de te volgen strategie) als in de diepte (uitvoeren van collaboration projecten in diverse technologieën).”
 
Lieven Bergmans, Managing Director Computacenter België & Nederland vertelt: “Computacenter’s internationale strategie is opgebouwd rond infrastructuurdiensten en -oplossingen,” zegt managing director Lieven Bergmans van Computacenter België en Nederland. “Voor onze Lotus-activiteiten leek het ons aangewezen om op zoek te gaan naar een strategische partner met een sterke focus op applicatiediensten. Die partner vonden we in GFI. Zij zullen de hoge kwaliteit van onze applicatiediensten blijven waarborgen naar onze klanten toe.”
 

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business