Nieuws

Interact tevreden over zijn Partner Day

Datacenter specialist Interact is tevreden over zijn Partner Day van vorige week. Meer dan 200 resellers vonden de weg naar het Elewijt Center voor dit event.

Interact werd recent overgenomen door Ingram Micro. CEO Rudi Lenaerts van Interact en managing director Steve Meynen van Ingram Micro lichtten de achtergrond van de acquisitie toe tijdens hun openingstoespraak op het event. 
 
Een concreet gevolg van de overname door Ingram Micro was dat naast de vertrouwde Interact leveranciers ook een aantal van de partners van de Value Add divisie van Ingram Micro aanwezig waren. Onder meer Microsoft, Cisco, HP, Fujitsu en APC tekenden present. Net als de afgelopen jaren stonden virtualisatie en storage centraal op de agenda van de Partner Day.
 
Tijdens de Partner Day hield interAct ook een rondetafelgesprek met de CEO’s van 20 vooraanstaande resellers en het topmanagement van enkele vendors waaronder Citrix. Ook daar bleek dat de resellers de overname door Ingram Micro goedkeurden.
 
Op 17 november organiseert Ingram Micro zijn ‘Soirée de Lux’, de Luxemburgse editie van zijn partner event. Ook Interact zal aan dat evenement deelnemen.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

TechPoll

Koop jij de nieuwe iPhone 15?

Toon resultaten

Laden ... Laden ...
Vul een korte vragenlijst in en win prijzen tot t.w.v. €329

Vul een korte vragenlijst in en win prijzen tot t.w.v. €329

Doe mee en win!

Business