Nieuws

Nieuwe Privacy Screens bij Targus

Voor sommige persoonlijke of vertrouwelijke documenten kun je maar beter voorkomen dat iemand ze ongewenst kan meelezen op je scherm. Helaas is dat niet altijd makkelijk met een draagbare computer die je gebruikt op een publieke locatie, of met nieuwsgierige collega’s rondom je. Targus breidt nu haar gamma ‘privacy screens’ uit met een aantal nieuwe formaten in 16:09 ratio die ongewenst meekijken op je scherm voorkomen.

De dunne schermfilters zijn gemaakt van een soort plastic met smalle, verticale lamellen. Deze maken het schermbeeld onzichtbaar voor iedereen die niet recht voor het scherm zit. Vanaf een hoek van 45 graden wordt slechts een zwart scherm waargenomen. De filter zelf, die slechts ongeveer 25 gram weegt, wordt op de rand van het scherm bevestigd met dubbelzijdige kleefstrips.

Targus denkt met de Privacy Screens vooral tegemoet te komen aan de vereisten van zakenmensen die veel onderweg werken, en aan kantoorwerkers in een open kantooromgeving. Ook bij examens op de computer kan een privacy filter steelse blikken op het scherm van de buren voorkomen, zodat computers dichter bij elkaar geplaatst kunnen worden.

De Targus Privacy Screens zijn verkrijgbaar in 13 verschillende formaten van 12,1 inch tot 24 inch vanaf 55 euro. Het gamma wordt nu uitgebreid met nieuwe grote formaten in 16:9-beeldverhouding.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

TechPoll

Koop jij de nieuwe iPhone 15?

Toon resultaten

Laden ... Laden ...
Vul een korte vragenlijst in en win prijzen tot t.w.v. €329

Vul een korte vragenlijst in en win prijzen tot t.w.v. €329

Doe mee en win!

Business