Nieuws

Interact ontvangt 2 belangrijke awards van Citrix

Datacenter specialist Interact is tijdens de recente Citrix Select 2010 conferentie twee keer bekroond. Het bedrijf kreeg zowel de award voor XenDesktop Virtualisation % increase – Product revenue – Benelux’ als voor ‘Best Citrix Distributor Marketing Campaign – EMEA’.

Citrix Select 2010 is de EMEA distributie conferentie van Citrix en vond onlangs in Berlijn plaats. De twee awards zijn meteen de eerste bekroningen die Interact krijgt nadat het bedrijf overgenomen werd door Ingram Micro.
 
De awards werden voor Interact in ontvangst genomen door Rudi Lenaerts, CEO van Interact en Director Value Division van Ingram Micro Belux. De eerste award was die voor  “XenDesktop Virtualisation % increase – Product revenue – Benelux”. Dit is een erkenning voor het feit dat Interact het afgelopen jaar de distributeur was die de grootste omzetgroei gerealiseerd heeft in Citrix XenDesktop in de Benelux. “Interact richt zich op het creëren van nieuwe business opportuniteiten voor zijn resellers en deze award is het resultaat van de inspanningen die we het afgelopen jaar geleverd hebben rond Citrix XenDesktop,” zegt Rudi Lenaerts.” Essentieel in onze aanpak is dat we ons specialiseren in datacenter oplossingen, 100% reseller gericht zijn en resoluut gaan voor groei.”
 
 De tweede award was die voor ‘Best Citrix Distributor Marketing Campaign – EMEA’. “Deze award werd ons toegekend voor de succesvolle Citrix XenDesktop campagne die Interact eerder dit jaar heeft uitgerold,” zegt Jürgen De Wolf, Marketing Manager bij Interact. “Deze campagne werd volledig door Interact opgezet en uitgerold en resulteerde in heel wat extra business voor onze resellers. We zullen dit soort campagnes dus zeker herhalen dit en de komende jaren”.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

TechPoll

Wat vind jij van de Belgische telecommarkt?

Toon resultaten

Laden ... Laden ...
Vul een korte vragenlijst in en win prijzen tot t.w.v. €329

Vul een korte vragenlijst in en win prijzen tot t.w.v. €329

Doe mee en win!

Business