Nieuws

Exclusive Networks distribueert A10 Networks

 

Exclusive Networks heeft met A10 Networks een distributieovereenkomst afgesloten voor de Belgische en Luxemburgse markt.
 
A10 Networks is een leverancier van netwerk- en beveiligingsoplossingen uit het Amerikaanse San Jose. Exclusive Networks heeft een akkoord met A10 Networks voor de verdeling van het volledige productgamma in België en Luxemburg. Exclusive Networks is een Franse groep, met een Belgisch kantoor in Sint-Katelijne-Waver. Tot het gamma dat Exclusive Networks verdeelt, behoren ook de AX-controllers voor application delivery van de nieuwe generatie, de EX-serie voor bandbreedtebeheer en de ID-appliances voor identiteitsbeheer.
 
“A10 Networks levert kosteneffeciciënte netwerk- en beveiligingsoplossingen voor de bedrijfswereld en de dienstverlenende sector”, zegt Kris Van den Bergh, general manager van Exclusive Networks. “We zijn blij dat we het merk mee kunnen uitbouwen in de Beluxmarkt.” A10 Networks haalt de marktpositie en technische expertise aan als de factoren die de keuze voor Exclusive Networks bepaalden. Het bedrijf rekent via de keuze voor Exclusive Networks alvast op een sterke groei.
 
Complete producten
A10 Networks bestaat sinds 2004. Het bedrijf bouwt netwerk- en beveiligingsoplossingen die klanten moeten helpen bij het optimaliseren en beveiligen van hun toepassingen. A10 Networks kiest daarbij voor complete oplossingen. Voor functies als SSL-acceleratie hoeft de klant niet bij te betalen. A10 Networks heeft geen eigen kantoor in België. Er zijn wel vestigingen in Nederland en Frankrijk.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Ga jij apps uit alternatieve appstores installeren?

  • Nee, App Store of Play Store is goed genoeg (57%, 109 Votes)
  • Alleen als ik een app écht nodig heb (29%, 56 Votes)
  • Ja, ik wil apps van andere bronnen installeren (14%, 27 Votes)

Aantal stemmen: 194

Laden ... Laden ...
69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business