Nieuws

Peter Holvoet wordt sales manager bij Centix

 

Centix heeftPeter Holvoet aangesteld als sales manager. Holvoet krijgt de verantwoordelijkheid over de verkoopstrategie van de virtualisatiespecialist uit Kruishoutem.
 
Centix is een consultancybedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in virtualisatieoplossingen voor server, desktop, applicatie en storage. Het bedrijf heeft hiervoor samenwerkingsverbanden met Citrix, VMware, Microsoft en NetApp. Peter Holvoet krijgt de taak om Centix in de markt beter te positioneren als trusted advisor voor alles wat met virtualisatie te maken heeft.
 
Onafhankelijke speler
Peter Holvoet was de voorbije zes jaar actief als Business Partner Manager bij Citrix Systems Belux. Voorheen werkte hij onder meer bij SwitchLink en PSINet. Holvoet is een aanwinst voor Centix omdat hij een jarenlange ervaring met de virtualisatietechnologie van Citrix naar het bedrijf meebrengt. Ondanks de nauwe relatie tussen Holvoet en Citrix – één van de belangrijke leveranciers van Centix – benadrukt Centix dat het zich neutraal blijft opstellen.
 
De klant kan voor zijn virtualisatieprojecten altijd op de best passende oplossing rekenen, zo klinkt het. Centix biedt die aan op basis van zijn relatie met Citrix, NetApp, VMware en Microsoft. Onlangs nog ontving Centix de award voor de snelst groeiende Citrix Solution Advisor van België en Luxemburg. Het bedrijf is ook toegetreden tot de V-Alliance, het samenwerkingsverband tussen Citrix en Microsoft.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business