Nieuws

Saskia Van Uffelen ontvangt fellowship Hogenheuvelcollege

 

De KULeuven heeft Saskia Van Uffelen bekroond met een fellowship van het Hogenheuvelcollege. De CEO van Bull is de tweede IT-dame die het selecte gezelschap vervoegt.
 
Bij het eeuwfeest van de Faculteit Economie en Bedrijfswetenschappen van de KULeuven in 1998 werd de titel van ‘fellow van het Hogenheuvelcollege’ voor het eerst toegekend aan een selecte groep van topspelers uit het bedrijfsleven. De titel van fellow is bestemd voor personen die zich hebben onderscheiden bij de toepassing van economische denkkaders of principes van wetenschappelijke bedrijfsvoering.
 
Bekroning
Saskia Van Uffelen is naast Els Blaton, CIO van AXA, de enige vrouw in het IT-kransje onder de fellows. “Ik ben bijzonder verheugd met dit fellowship”, zegt Saskia Van Uffelen. “Het is een bekroning van het parcours dat ik aflegde in lokale en internationale functies in de IT-sector. Dit fellowship is een mooie stimulans om op die weg verder te gaan.” Saskia Van Uffelen kwam twee jaar geleden aan het hoofd van Bull Belux. Tussen 1990 en 2005 vervulde ze diverse managementfuncties bij Compaq en HP.
 
Het Hogenheuvelcollege telt intussen ongeveer zeventig fellows. Daarvan zijn er negen voorgedragen door de vakgroep Beleidsinformatica. De vakgroep beschouwt die fellows als ambassadeurs van de beleidsinformatica in Vlaanderen. Naast Saskia Van Uffelen en Els Blaton gaat het om Jan Demey (hict), Patrick Derde (KBC), Marc Heeren (CSC), Eddy Janssen (Ideas@Work), Eric Michiels (IBM), Paul Van Coillie (Arco Information) en Walter Vanherle (Deloitte Consulting).

 

bullbusinessitresellerkuleuvensaskia van uffelen

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Korting bij Dreame!

Korting bij Dreame!

Bekijk de deals