Nieuws

Popsy krijgt eigen maatschappij

 

Systemat heeft zijn activiteiten rond de beheersoftware Popsy in een aparte maatschappij ondergebracht. Dat moet Popsy toelaten een eigen koers te varen. Philippe Logé komt aan het hoofd van het nieuwe bedrijf.
 
Popsy is software voor boekhoudkundig en zakelijk beheer, gericht op zelfstandigen, vrije beroepen en kmo’s. Met 14.000 licenties is Popsy stevig in het Belgische landschap verankerd. Door Popsy in een aparte maatschappij onder te brengen, wil Systemat aan Popsy de mogelijkheid bieden meer een eigen strategie te ontplooien.
 
Op operationeel vlak zouden er geen wijzigingen zijn. Het nieuwe bedrijf Popsy Software blijft werken met de merknamen Popsy Financials en Popsy Business. Naast Popsy biedt Systemat ook nog de softwareproducten Dimasys Workgroup en Dimasys Enterprise aan.
 
Nieuw hoofdstuk
Philippe Logé komt aan het hoofd van Popsy Software. Logé was tussen 1993 en 2002 al actief als manager van Popsy. Na zes jaar bij IBM sluit hij zich nu opnieuw bij het bedrijf aan. “We staan aan het begin van een nieuw hoofdstuk voor Popsy en Systemat”, zegt Philippe Logé. “Met ons uitgebreide productgamma kunnen wij bedrijven oplossingen aanbieden die afgestemd zijn op hun behoeften en omvang van dat specifieke moment.”
 
Popsy is toegespitst op algemene boekhouding en biedt modules voor onder meer analytische boekhouding, budgetbeheer en afschrijvingen. De software hanteert de technologische Microsoft-normen.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business