Nieuws

Juniper neemt Altor over

 

Juniper Networks heeft Altor Networks overgenomen, een specialist in de beveiliging van gevirtualiseerde omgevingen. Beide bedrijven werkten eerder al samen.
 
Door de overname verwerft Juniper een geïntegreerde en schaalbare beveiligingsarchitectuur voor fysieke en gevirtualiseerde systemen. Juniper betaalt ongeveer 95 miljoen dollar cash voor Altor Networks. De overname bouwt voort op de bestaande technologiesamenwerking tussen de bedrijven. Juniper breidt met de overname zijn aanwezigheid uit in de markt voor de beveiliging van gevirtualiseerde omgevingen bij grote bedrijven en serviceproviders.
 
De trend om gevirtualiseerde servers in te zetten voor bedrijfskritische applicaties doet de vraag naar beveiliging in de cloud toenemen. Altor biedt hiervoor een oplossing die voorziet in een hypervisor-gebaseerde firewall, ingebouwde intrusion detection, zichtbaarheid van het netwerk, monitoring en complete rapportering voor compliancy-doeleinden.
 
Kleine en middelgrote datacenters
Verder kondigt Juniper de uitbreiding van de Security Services Gateway-productlijn aan met de SRX1400, een oplossing voor kleine en middelgrote datacenters. De SRX1400 moet bedrijven niet alleen helpen bij de migratie van middelgrote datacenters naar 10 Gbps, maar ook bij de reductie van de kosten van dat proces.
 
De SRX1400 brengt alle beveiligingsfuncties op een enkelvoudige services gateway samen. De SRX1400 consolideert verschillende beveiligingsdiensten in een compact systeem door de configuratie, het beveiligingsbeleid en het device-beheer van de diensten uit te voeren met het Junos-besturingssysteem.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

TechPoll

Koop jij de nieuwe iPhone 15?

Toon resultaten

Laden ... Laden ...
Vul een korte vragenlijst in en win prijzen tot t.w.v. €329

Vul een korte vragenlijst in en win prijzen tot t.w.v. €329

Doe mee en win!

Business