Nieuws

Vision 2011: Mireille De Keuleneir

Hoe kan een Belgisch bedrijf inspelen op het herstel van de economie en welke impact heeft dit op hun ICT-strategie?
Bedrijven kunnen hun time-to-market verbeteren, dit door hun processen te vereenvoudigen of te optimaliseren. Communicatie en interactie tussen business en IT is hierbij van cruciaal belang en wordt geoptimaliseerd. Hogere verwachtingen en meer vertrouwen in het online gebeuren leiden tot een steeds hogere vraag naar RIA ,e-commerce en mobile oplossingen.

We merken dat eindgebruikers steeds hogere verwachtingen hebben van de hen aangeboden applicaties. Het succes van onder andere de iPhone speelde hierbij ongetwijfeld een grote rol.

[download_file]

Ict moet zoveel mogelijk inspelen op deze trends door haar omgeving aan te passen aan de nieuwe noden van de business en met de beschikbare budgetten een maximale ROI te behalen. ICT moet zorgen dat zij hiervoor flexibel op deze snel bewegende markt kan inspelen.

Hoe zal uw bedrijf inspelen op deze behoeften?
Xplore Group heeft ruime expertise opgebouwd in webbased IT. Wij blijven investeren in kennis en kunde rond nieuwe technologieën. Dit zonder de bestaande IT investeringen van de klanten uit het oog te verliezen en deze te integreren met nieuwe oplossingen die de time-to-market optimaliseert.

Onze kennis rond Rich Internet Applicaties leidt dan ook tot een meer betrokken en veel rijkere ervaring tov de klassieke web applicaties. Wij investeren continu in de opleiding van onze consultants, zodanig dat dit de kwaliteit van onze service aan klanten ten goede komt. Wij boeken succes door het beste van onszelf te geven bij onze klanten.

We hebben met onze klanten lange termijn afspraken gemaakt en blijven met beperkte budgetten creatieve oplossingen vinden. Wij passen ons aan de noden van de markt aan en bekijken samen met onze klanten waar de nieuwe technologieën een meerwaarde kunnen zijn. Xplore Group tracht telkens met de beschikbare budgetten een maximale ROI voor de klant te behalen.

Disclaimer: voor de inhoud van dit artikel is enkel Xplore Group verantwoordelijk.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business