Nieuws

Ricoh sluit aan bij partnerprogramma Kofax

Ricoh heeft zich aangesloten bij het Global Partner Program van Kofax. Het bedrijf kreeg daarbij de status van Platinum Partner en Value Added Reseller.

Door de samenwerking voegt Ricoh het portfolio van Kofax toe aan zijn business op het vlak van beeldverwerking en bijhorende diensten. Het portfolio van Kofax omvat softwareoplossingen voor het scannen van documenten, onderhoud en professionele diensten.

De toevoeging van Ricoh aan het partnerprogramma bezorgt Kofax een sterkere aanwezigheid in de EMEA-regio. In het Global Partner Program van Kofax bevinden zich wereldwijd al zowat 700 kanaalpartners. “Dankzij de overeenkomst zullen we onze klanten via een scanplatform kunnen ondersteunen bij het omzetten van hun businessprocessen”, zegt Eric Gryson, CEO van Ricoh Belux.

Nieuwe business
Het Global Partner Program van Kofax zorgt voor de ondersteuning van Value Added Resellers, systeemintegratoren en andere kanaalpartners. Kofax helpt zijn partners om opportuniteiten te ontdekken en nieuwe markten aan te boren. Het programma biedt een waaier aan incentives, marketingmiddelen, verkooptools en training ter ondersteuning van de diverse businessmodellen en etappes in de realisatie van het programma.

Onlangs sloot Ricoh ook een samenwerkingsovereenkomst met Nuance. Die deal is erop gericht de operationele efficiëntie van de toestellen van Ricoh te verbeteren, door de workflows van documenten te stroomlijnen met de software van Nuance.
 

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business