Nieuws

Colt benoemt Simon Walsh tot Executive Vice President

Simon Walsh is aangesteld als Executive Vice President van het nieuwe Colt Enterprise Services. Tot februari is hij nog aan de slag als Managing Director bij Computacenter UK.

Simon Walsh heeft zeventien jaar voor Computacenter gewerkt, eerst als account manager, later als directeur voor de Britse tak van het bedrijf. Walsh bouwde doorheen de jaren een ruime ervaring uit op het gebied van managed services. Met die ervaring zal hij bij Colt de focus onverminderd op de enterprise cloud-strategie van het bedrijf houden. De strategie van Colt is specifiek toegespitst op de vereisten van de Europese markt op het vlak van de kosten en de marktintroductietijd van cloud computing.

Vereenvoudigde organisatie
Als onderdeel van Colts ‘go to market’-model zal de nieuwe Enterprise Services-divisie zich richten op de ondersteuning van bedrijven met een dienstenaanbod dat is gebaseerd op het gebruik van geïntegreerde netwerken en IT. In Europa heeft Colt drieduizend klanten die voor het ontwerp, de uitvoering en het beheer van hun IT- en netwerkbehoeften gebruik maken van zijn netwerk en datacenterservices.

Colt kondigde de oprichting van de nieuwe Enterprise Services-afdeling ruim twee maanden geleden aan. Het bedrijf wil zijn organisatie vereenvoudigen, met het oog op verdere groei. Met Enterprise Services zal Colt zich concentreren op het indirecte kanaal.
 

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Zou jij plaatsnemen in een zelfrijdende Waymo-taxi?

  • Nee (70%, 138 Votes)
  • Ja (30%, 59 Votes)

Aantal stemmen: 197

Laden ... Laden ...
De beste elektronica-acties van februari

De beste elektronica-acties van februari

Bekijken bij bol.com

Business