Nieuws

Microsoft kiest interAct als Value Add Distributor

Microsoft wil de verkoop aan KMO’s via de reseller versnellen. Voor zijn oplossingen rond virtualisatie en security gaat Microsoft in zee met interAct.

Het nieuwe Value Add Distributor-programma van Microsoft moet de adoptie van nieuwe Microsofttechnologie in de markt versnellen. Microsoft verwacht in dat verband een substantiële groei rond alles wat met virtualisatie en security te maken heeft. “Het VAD-programma is één van onze speerpunten voor de komende jaren”, zegt Steven Stokmans, Director Small and Mid Market Solutions and Partners bij Microsoft.

Microsoft koos interAct – vorig jaar overgenomen door Ingram Micro – om het VAD-programma in België en Luxemburg in de markt te zetten. Stokmans: “Als specialist in virtualisatie- en datacenteroplossingen heeft interAct de kennis, ervaring en ambitie om de resellers hierin te begeleiden.” InterAct zal de virtualisatie- en securityoplossingen van Microsoft verdelen en het partnerkanaal actief ondersteunen met onder meer marketingcampagnes, certificatie- en verkooptraining.

Acquisitie rendeert
Rudi Lenaerts, de CEO van interAct, verwijst in het kader van de deal met Microsoft nog eens naar de overname van interAct door Ingram Micro. “We zijn uiteraard verheugd dat Microsoft ons voor virtualisatie en security als enige VAD heeft aangesteld in de Belux. Dat is een eerste mooi resultaat van de acquisitie van interAct door Ingram Micro.”
 

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business