Nieuws

Ingram Micro neemt Anomalous in portefeuille

De Europese telecomdivisie van Ingram Micro gaat met Anomalous Networks in zee. Het Canadese bedrijf biedt software voor het beheer van de telecomuitgaven.

Intelicost, zo heet het softwarepakket van Anomalous Networks. Het gaat om een cloudoplossing waarmee bedrijven hun uitgaven voor smartphones, laptops en andere mobiele devices kunnen controleren en beheren. De software brengt het gebruik van voice, sms, mobiele data en roaming in kaart.

Intelicost biedt rapportering in real time, stuurt waarschuwingen uit en bezorgt de IT- en telecommanager een overzicht van het mobiele gedrag van de medewerkers. De oplossing helpt zo voorkomen dat de factuur voor mobiele toepassingen op een onbewaakt moment de pan uitswingt. Volgens Anomalous zorgt de software voor een reductie van het telecombudget van twintig tot zestig procent.

Complementair product
Ingram Micro zag in de markt een duidelijke vraag naar beheerstools voor mobiele devices. Voor de reseller van smartphones en andere mobiele toepassingen vormt de software van Anomalous een relevant en innovatief complementair product. “De software versterkt onze value proposition”, vindt Pierre-Yvon Mechali, Executive Director en General Manager van de telco-afdeling van Ingram Micro. “Anomalous is opnieuw een belangrijk extra element in ons ecosysteem voor telecom en mobiliteit.” Voor Anomalous – met hoofdzetel in Montreal – biedt de deal met Ingram Micro de gelegenheid om makkelijker de Europese reseller te bereiken.
 

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business