Nieuws

Jean-François Michotte leidt verkoopteam Syntigo

Syntigo heeft Jean-François Michotte aangesteld als Vice President Sales & Marketing. In zijn nieuwe functie zal Michotte het verkoopteam van Syntigo leiden.

Syntigo is het filiaal van de NMBS-Holding dat telecommunicatiediensten en
ICT-oplossingen levert aan bedrijven en operatoren, naast informatiesystemen voor de transport- en mobiliteitssector. De ICT-oplossingen van Syntigo steunen op de ervaring met de nationale netwerkinfrastructuur en de transportsector die het bedrijf binnen de NMBS-omgeving heeft uitgebouwd.

Syntigo heeft ongeveer 500 ICT’ers in dienst en verleent al meer dan tien jaar diensten aan externe klanten. De taak van Jean-François Michotte zal eruit bestaan bij Syntigo een optimaal en duurzaam ICT-productaanbod uit te bouwen.

Ervaring
Met Jean-François Michotte haalt Syntigo een ervaren man aan boord. Michotte werkte eerder voor de cel Wireless Strategy bij Alcatel in Parijs. Hij was ook Business Development Director bij Novaxess en Product Management & Pre-Sales Director bij Telenet, en was hij actief bij Venture Capitalists in de Verenigde Staten.

Michotte studeerde burgerlijk ingenieur polytechniek in Leuven en behaalde diploma’s aan de Ecole Nationale Supérieure de Radio-Electricité, Boston University en de Harvard Business School.
 

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business