Nieuws

Plantronics onthult next-gen Voyager Pro

Ter ere van de vijftigste verjaardag van Plantronics wordt de Voyager Pro gelanceerd. Een bluetooth headset die je zowel voor de computer als gsm kunt gebruiken. Dankzij vernuftige technologie hoef je nooit meer een knop in te drukken om een gesprek aan te nemen.

Dankzij slimme sensoren weet deze bluetooth headset wanneer je hem draagt. De headset kan eveneens worden gebruikt om muziek te streamen. Wanneer je de headset verwijdert, wordt de muziek automatisch op pauze gezet. Plantronics heeft de Voyager Pro voorzien van de bekende AudioIQ2-technologie om achtergrondgeluiden zo sterk mogelijk te filteren voor een betere gesprekskwaliteit.

Dankzij de bluetooth USB-dongle kun je de headset ook gebruiken voor computergesprekken via Skype of andere diensten. Als je hier de headset niet meer draagt, wordt je status veranderd naar bezet zodat je niet kunt worden gestoord. De ideale headset voor iedereen die frequent gebruik maakt van headsets en internetgesprekken. Vanaf februari is de Plantronics Voyager Pro verkrijgbaar. In Amerika wordt de headset verkocht voor 199 dollar, hier is het nog even wachten op de officiële prijs.
 

Gerelateerde artikelen

Volg ons

TechPoll

Koop jij de nieuwe iPhone 15?

Toon resultaten

Laden ... Laden ...
Vul een korte vragenlijst in en win prijzen tot t.w.v. €329

Vul een korte vragenlijst in en win prijzen tot t.w.v. €329

Doe mee en win!

Business