Nieuws

Europese VP voor partners bij Juniper

Juniper Networks heeft David Helfer benoemd tot Vice-President Partners EMEA. Eerder duidde het bedrijf Emilio Umeoka aan als wereldwijd Senior Vice-President Partners.

Met de benoeming van Helfer onderstreept Juniper het belang van het partnerkanaal. David Helfer krijgt een duidelijke taak. Hij moet in de EMEA-regio een hecht partnerteam uitbouwen dat de groei van Juniper bestendigt, onder meer door het aantal partners te vergroten, door werk te maken van Juniper-accreditatie, de training en coaching van partners, enzovoort. In zijn nieuwe functie rapporteert Helfer aan Sean Dolan, Senior Vice-President voor de EMEA-regio.

Blijven investeren
Helfer begon zijn loopbaan bij Juniper in 2000 bij het verkoopteam voor Noord- en Zuid-Amerika. Hij groeide door tot Vice-President Strategic Alliances, en gaf leiding aan de teams die werken aan partnerschappen en samenwerkingsverbanden met partners. “Juniper blijft uitbreiding zoeken via de partners”, zegt hij. “Daarom is het belangrijk om de strategie van onze channelbenadering goed te structureren en te beheren.” Volgens Helfer blijft Juniper sterk investeren in zijn distributie- en resellernetwerk.
 

Gerelateerde artikelen

Volg ons

TechPoll

Koop jij de nieuwe iPhone 15?

Toon resultaten

Laden ... Laden ...
Vul een korte vragenlijst in en win prijzen tot t.w.v. €329

Vul een korte vragenlijst in en win prijzen tot t.w.v. €329

Doe mee en win!

Business