Nieuws

Ctac sluit aan bij SAP-partnerprogramma van OpenText

Ctac heeft zich aangesloten bij het SAP-partnerprogramma van OpenText. De ICT-dienstverlener zal SAP Invoice Management by OpenText inzetten om klanten te ondersteunen bij de automatisering van hun facturatieprocessen.

Ctac is gespecialiseerd in ICT-dienstverlening rond ERP. Het gebruik van SAP Invoice Management by OpenText automatiseert en vereenvoudigt de verwerking van facturen: inboeken, controleren en archiveren. Dat levert een tijd- en kostenbesparing op en minimaliseert het risico op zoekgeraakte facturen. Ctac ontwikkelde in dat verband eerder al een eigen scanningoplossing.

“Door de toetreding tot het OpenText partnerprogramma voor SAP Competence kunnen we ons verder specialiseren in de optimalisering van factuurverwerkingsprocessen”, zegt Carlo Schots, Sales Director bij Ctac. “SAP Invoice Management by OpenText is een volledig geautomatiseerde oplossing – OCR en workflow – die is geïntegreerd met SAP.” Intussen werkt Ctac al aan de eerste implementatie van de oplossing.

Ervaring
Ctac is Gold-partner van SAP en treedt in België ook op als SAP-reseller. De toetreding van het bedrijf tot het SAP-partnerprogramma van OpenText biedt het bedrijf in die context een extra troef. “Ctac brengt heel wat ervaring mee,” zegt Ingrid Bosman, Country Manager Benelux van OpenText. “We zijn verheugd dat we dankzij de toetreding van Ctac tot het OpenText partnerprogramma voor SAP Competence mee kunnen genieten van de kennis en best practices van het bedrijf.”

 

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business