Nieuws

Dell rondt overname Compellent af

Dell heeft de overname van Compellent afgerond. Daarmee verwerft het bedrijf nu ook officieel het portfolio van gevirtualiseerde storageoplossingen met geautomatiseerde functionaliteit voor databeheer. De plannen voor de overname werden eind vorig jaar al bekendgemaakt.

De acquisitie past in de strategie van Dell om zijn storagelijn – met onder meer EqualLogic en PowerVault – verder uit te breiden. De combinatie van de technologieën van Dell en Compellent moet klanten toelaten hun datagroei beter onder controle te houden, de kosten voor dataopslag te reduceren en het beheer van de opslaginfrastructuur te vereenvoudigen.

Dell kondigde aan dat het zijn bestaande partnerprogramma’s zal combineren met die van Compellent. Het doel is een wereldwijd toonaangevend storageprogramma te ontwikkelen. Dell wil onder meer het contractregistratieprogramma van beide bedrijven verder uitbreiden en een programma ontwikkelen waarmee partners de relatie met hun klanten beter kunnen opvolgen en ondersteunen, om zo meer volume en meer omzet te genereren.

Nieuw partnerevenement
Verder maakte Dell bekend dat het Dell Storage Forum 2011 een stuk groter wordt dan eerder was voorzien, onder meer omdat ook de oplossingen en kanaalpartners van Compellent er nu een plaats in krijgen. Het Dell Storage Forum is het nieuwe partnerevenement dat de plaats inneemt van de EqualLogic User Conference en van Compellent C-Drive.

 

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business