Nieuws

Syntigo biedt SAP Advanced Certified Services aan

Syntigo, ICT-dienstverlener en filiaal van de NMBS-Holding, mag zich samen met partner ICTRA het eerste SAP Advanced Customer Centre of Expertise in België noemen.

Syntigo en ICTRA ontvingen van SAP het hoogst haalbare certificaat. Ze vervoegen daarbij een uitgelezen kransje dat wereldwijd maar vijftien bedrijven telt. Syntigo en ICTRA zetten de stap om een maximale optimalisatie te kunnen realiseren van de systemen, de prestaties, de stabiliteit en de continuïteit van de zakelijke processen. Tegelijk vormt het certificaat ook een garantie voor de investeringen van de klanten.

Bevoorrechte relatie
"Het certificaat versterkt uiteraard onze positie op de markt van SAP-services”, zegt Patrick Dewilde, ERP-directeur bij Syntigo. “We kunnen nu objectief aantonen dat we over een hoge maturiteitsgraad beschikken voor ondersteuning van SAP-oplossingen.” Als Advanced Customer Centre of Expertise heeft Syntigo nu bovendien een bevoorrechte relatie met het wereldwijde support center van SAP.

Syntigo kon de certificering behalen dankzij de expertise van ICTRA in grootschalige en complexe SAP-projecten. ICTRA heeft voor de NMBS-Holding een van de grootste Belgische SAP-implementaties beheerd. “Via Syntigo brengen we die expertise op de markt”, aldus nog Patrick Dewilde.
 

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business