Nieuws

RealDolmen lanceert nieuw ERP-aanbod

RealDolmen breidt zijn aanbod van geïntegreerde bedrijfssoftware voor groothandel en distributie uit met RAW/AX. Het gaat om een nieuwe ERP-oplossing op basis van Microsoft Dynamics AX, gericht op de specifieke noden van groothandelaars en distributeurs.

RAW/AX moet op termijn dezelfde mogelijkheden bieden als RealDolmens eigen ERP-pakket voor de groothandel en distributie: Real Applied Wholesale (RAW). Dat telt vandaag een zestigtal klanten, voornamelijk in het KMO-segment. De gebruikers van RAW/AX genieten van de ruimere mogelijkheden voor bijvoorbeeld financieel beheer die standaard in Microsoft Dynamics AX vervat zitten.

"Met RAW/AX willen we niet alleen een groeipad bieden aan onze grotere RAW-klanten maar ook een nieuw klantenpotentieel aanboren", verduidelijkt Robin De Witte, Strategy Manager Business Applications bij RealDolmen. "We willen ons niet beperken tot de markt van groothandel en distributie. Zo gaan we ook actief inspelen op de logistieke markt.”

Klanten werken mee
Voor de ontwikkeling van RAW/AX kon RealDolmen putten uit de ervaring die het doorheen de jaren heeft opgebouwd als ERP-specialist. Bovendien kon RealDolmen een beroep doen op de stuurgroep die het in 2005 zelf oprichtte. Daarin zetelen de bestaande RAW-klanten, die aldus de nodige inspraak verkregen. "Via dat adviesorgaan weten we wat er bij de klanten leeft”, aldus nog De Witte. “Zij bepalen in belangrijke mate zelf mee hoe hun ERP-systeem evolueert."
 

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business