Nieuws

Tablet van Asus voor doorwerkers

Tussen het spervuur van nieuwe tablets kondigt Asus een betaalbaar model aan dat interessant is voor zakelijke gebruikers. De Eee Pad Slider heeft een uitschuifbaar toetsenbord en capacitief 10-inch scherm.

De Asus Eee Pad Slider weegt met 886 gram iets meer dan de iPad 2 en draait op Android 3.0 Honeycomb. De tablet is voorzien van een nVidia Tegra2 dualcoreprocessor en wordt geleverd met 512 MB of 1 GB intern geheugen. Het meest opvallende is natuurlijk het QWERTY toetsenbord, dat naar voren geschoven wordt, waarna het WXGA-scherm in een hoek van 45 graden blijft staan.

Asus zal de Eee Pad Slider in verschillende varianten op de markt brengen. Allereerst kun je kiezen uit 16 GB of 32 GB SSD-opslag en heb je de beschikking over zowel een Wifi-only versie als een variant met 3G/Wifi.

Ook aan connectiviteit is gedacht met Bluetooth 2.1. De Asus-tablet is verder ruim bedeeld met een mini-HDMI poort en Micro SD-kaartslot. Daarnaast zijn twee camera’s voorzien: een exemplaar aan de achterzijde met 5 Megapixel-lens en een aan de voorkant van 1,2 Megapixel.

De Eee Pad Slider is vanaf mei beschikbaar en zal 449 euro kosten voor de versie zonder 3G. Wie wel mobiel 3G-internet wil, betaalt 549 euro.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business