Nieuws

BAS Distribution verdeelt EVGA

BAS Distribution heeft de videokaarten van EVGA in portefeuille genomen. Het bedrijf heeft daarbij duidelijk de markt van de gamers voor ogen.

EVGA is een fabrikant van snelle videokaarten met NVIDIA-chips die zich daarmee op de gamingmarkt richt. Het bedrijf is de belangrijkste partner voor NVIDIA-producten in Europa en de VS. De samenwerking met BAS Distribution moet het merk versterken en maakt het voor EVGA mogelijk zijn productaanbod in de Benelux uit te breiden.

“Wij zijn gespecialiseerd in de distributie van videokaarten”, zegt Bruno Verhaeghe, Country Manager BAS Distribution. “We nemen de volledige lijn videokaarten met NVIDIA-chipsets van EVGA in ons assortiment op.”

Value add
Via zijn distributienetwerk in België, Nederland en Luxemburg brengt BAS Distribution de producten en diensten van EVGA zowel via het distributiekanaal als via de resellers naar de EVGA-community. BAS Distribution is de Belgische dochter van BAS Group, een organisatie die in de Benelux met diverse retail – en distributieformules werkt. BAS Distribution is gespecialiseerd in de value add-distributie van hardware: notebooks, componenten, randapparatuur,
software, netwerkproducten, accessoires, enzovoort.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business