Nieuws

Kant-en-klare data- en serverracks bij Rittal

[download_file] Ready to use rack

Rittal lanceert in België een gamma voorgemonteerde data- en serverracks, klaar voor gebruik én exact afgestemd op de vereisten van elke gebruiker. Een perfect voorbeeld van de systeemaanpak bij Rittal – ‘The System’ – waardoor een zeer hoge flexibiliteit wordt gecreëerd voor de realisatie van alle IT-behuizingen.

De basisconfiguratie van de ‘Ready to use’ racks bestaat uit een TS 8 frame met een zichtdeur vooraan en een deur in plaatstaal achteraan (dataracks) of met een geventileerde deur aan voor- en achterzijde (serverracks). Zowel bij de data- als bij de serverracks zijn een aantal handige standaardtoebehoren voorgemonteerd: 2 sets in de diepte verstelbare 19”-montageframes mét aanduiding van de 19”-posities, 10 kabelgeleidingsbeugels, kabelkanalen, aardingssets en een dakplaat met kabelinvoer.

De dataracks zijn uitgerust met een wandcontactdoos met 7 steekplaatsen en worden geleverd op een geventileerde sokkel voorzien van stelvoeten. De serverracks zijn kant-en-klaar voorgemonteerd voor de inbouw van servers en leverbaar in dieptes van 1000 en 1200 mm, volledig in lijn met de vraag naar steeds diepere racks.

Dankzij het gebruik van de standaard TS behuizing is een snelle en eenvoudige montage van alle basisaccessoires perfect mogelijk. Rittal heeft het aantal verschillende configuraties weliswaar bewust beperkt gehouden. Op die manier zijn er altijd ‘ready to use’ behuizingen op voorraad, met een vlotte levering als resultaat.

De ‘ready to use’ racks zijn tevens geschikt voor de inbouw van eigen componenten door de gebruiker. Bovendien lenen de racks zich ook voor uitrusting met PSM-rails, UPS-systemen en het bewakingssysteem CMC. Deze toepassingen worden – naargelang de keuze van de gebruiker – al dan niet ingebouwd vóór de levering.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business