Nieuws

Vijf resellers van Colt zijn Belgische Partner of the Year

Colt heeft de vijf winnaars bekendgemaakt van de Belgische voorronde van de jaarlijkse European Partner of the Year Awards. Het Partner of the Year-programma van Colt is aan zijn vijfde editie toe.

Met de awards erkent Colt de partners die de beste resultaten kunnen voorleggen. De awards vormen een belangrijk onderdeel van de Colt Community, het programma dat de partners van Colt van een uitgebreide channel-ondersteuning voorziet. Colt bedacht vijf resellers met een award.

Quendra ontving er meteen twee: één in de categorie ‘Sales & Marketing Agent of the Year’, en één voor ‘Business Win of the Year’. De award voor ‘Sales & Marketing Reseller of the Year’ ging naar Econocom. Smart Business Solutions kreeg de award voor ‘Innovation Partner of the Year’. De ‘New Partner of the Year’ is Bull.

Erkenning
“De vijf winnende partners hebben uitstekende prestaties laten zien”, zegt Bart Froyen, Marketing Manager van Colt. “We willen hen dan ook erkentelijk zijn voor de uitzonderlijke bijdrage die ze in 2010 hebben geleverd.” De awards onderstrepen dat Colt nauw samenwerkt met zijn partners, onder meer via een aanbod ondersteuning, hulpmiddelen en training. Colt heeft in Europa meer dan 600 partners, waaronder systeemintegratoren, value-added resellers en gespecialiseerde agenten.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Zou jij plaatsnemen in een zelfrijdende Waymo-taxi?

  • Nee (70%, 138 Votes)
  • Ja (30%, 59 Votes)

Aantal stemmen: 197

Laden ... Laden ...
De beste elektronica-acties van februari

De beste elektronica-acties van februari

Bekijken bij bol.com

Business