Nieuws

Juniper wint IP&TV World Forum Award

Tijdens het IP&TV World Forum in Londen is de Media Flow Publisher van Juniper Networks uitgeroepen tot winnaar in de categorie ‘beste netwerk- of netwerktoegangstechnologie voor IPTV’.

Met Media Flow Publisher heeft Juniper vooral werk gemaakt van efficiëntie en schaalbaarheid. Het gaat om een oplossing die toelaat content af te leveren via verschillende schermen. Dat zorgt bij de providers voor meer omzet. Tegelijk stijgt de klanttevredenheid, omdat de oplossing – op basis van adaptive streaming – een betere gebruikservaring biedt.
Media Flow Publisher is een Media Flow-applicatie die kabelbedrijven, IPTV-leveranciers en contentleveranciers toelaat hun bestaande video-infrastructuur uit te breiden. Zo kunnen ze content distribueren via verschillende devices.

Erkenning
De IP&TV Industry Awards is een jaarlijks evenement dat zich toespitst op innovatieve initiatieven en andere mijlpalen in de IPTV-sector. In de jury zetelen experts uit de kabel- en telecomsector en onafhankelijke deskundigen. De IP&TV Industry Awards zijn een belangrijke waardemeter voor de innovatieve waarde, de kwaliteit en de prestaties van een oplossing in de wereldwijde IPTV-industrie.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business