Nieuws

Fortinet definieert technologiespecialisaties

Fortinet start met nieuwe technologiespecialisaties voor zijn internationale Gold en Silver Partners.

Het nieuwe partnerprogramma moet de strategie van Fortinet ondersteunen om via de verkoop van de productlijnen FortiMail, FortiWeb en FortiDB complete oplossingen voor IT-beveiliging aan te bieden. Afhankelijk van hun engagement, brengt Fortinet zijn partners via het FortiPartner Program (FPP) onder in verschillende categorieën: Gold, Silver of Bronze Partner, of Managed Security Services Provider (MSSP).

De Technologiespecialisaties van Fortinet moeten de Gold en Silver Partners helpen
om voordeel te halen uit nieuwe kansen op de markt voor IT-beveiliging. Om voor een van de specialisatieprogramma’s in aanmerking te komen, moet de partner aan een aantal vereisten voldoen op het vlak van verkoop, technische certificatie en marketing.

Korting, marketing en promotie
De vier nieuwe programma’s zijn:?FortiMail Specialist, FortiWeb Specialist, Fortinet Technology Expert en FortiDB Partnership. Partners die een van de specialisaties behalen krijgen onder meer toegang tot hogere kortingniveaus, marketingprogramma’s en promotiecampagnes. Tot juni loopt een startcampagne om nieuwe Technology Specialists aan te trekken.

IT-resellers die zich bij het FortiPartner Program willen aansluiten, kunnen dat via www.fortinet.com/partners.

businessfortinetitresellerpartnerprogramma

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Bespaar tot 83% op Surfshark One

Bespaar tot 83% op Surfshark One

Bekijk prijzen