Gratis opleiding BitDefender bij ABC Soft

Resellers kunnen zich bij ABC Soft gratis certificeren rond versie 3.5 van de beveiligingsproducten van BitDefender.

Certificatie hangt telkens weer samen met een specifieke versie van een product. Resellers die vroeger opgeleid en gecertificeerd waren bij BitDefender moeten daarom de nieuwe training volgen, willen ze ook de nieuwste oplossingen van BitDefender aan hun portfolio toevoegen. BitDefender biedt de resellers echter de mogelijkheid om zich nu al – in avant-première – te certificeren voor de nieuwe producten die het bedrijf op 17 mei officieel lanceert.

Gratis certificatie
De certificerende opleiding is gratis en vindt plaats op 18 mei bij ABC Soft in Drogenbos. De uiteenzettingen gebeuren in het Frans. Deelnemers kunnen kiezen tussen een programma van een hele of een halve dag. Na een algemene introductie rond de producten van BitDefender staat specifieke opleiding rond versie 3.5 op het programma: BitDefender Management Console, BitDefender Business Client, BitDefender Security for File Server en BitDefender Security for Exchange.

Wie zich gratis wil certificeren voor BitDefender 3.5 kan zich inschrijven bij Philippe De Clercq: pdeclercq@editions-profil.be

 

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Ga jij apps uit alternatieve appstores installeren?

  • Nee, App Store of Play Store is goed genoeg (57%, 109 Votes)
  • Alleen als ik een app écht nodig heb (29%, 56 Votes)
  • Ja, ik wil apps van andere bronnen installeren (14%, 27 Votes)

Aantal stemmen: 194

Laden ... Laden ...
69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business