Shared Hosting & Webhosting in België & Nederland

Shared Hosting & Webhosting

Wij bieden u professionele shared webhosting voor Linux en Windows met een gratis domeinnaam. 24/7 telefonische support! Ook ondersteunen wij verschillende CMS pakketten zoals Joomla, DotNetNuke en Magento.

 
Windows hosting is geschikt voor websites gebruikmakende van ASP, ASP.NET met MS Access of MS SQL Server database koppelingen. Wij ondersteunen alle .NET versies tot en met 4.0.

Onze Linux Hosting is opgebouwd rond het LAMP concept (LAMP – Linux, Apache, MySQL & PHP). Hier kan u scripts zoals PHP 4 & 5 draaien. Ook bieden wij u MySQL 4 of 5 aan.

Joomla Hosting is op maat gemaakt voor het Joomla CMS systeem. Indien u wenst doen wij een voorinstallatie van het CMS systeem. Onze support afdeling is bekend met het Joomla CMS systeem en kan snelle en professionele ondersteuning bieden waar nodig.

DotNetNuke Hosting is op maat gemaakt voor het DotNetNuke CMS systeem. Ook hier doen we een voorinstallatie indien nodig en hebben wij de kennis in huis om uw website te ondersteunen. Onze krachtige SQL Server 2008 servers staan garant voor een snelle en stabiele website.

Onze Magento Hosting pakketten zijn op maat gemaakt voor het Magento Webshop CMS systeem en bevatten extra geheugen om de zware Magento scripts te kunnen draaien. Ook alle MySQL features zoals inno-DB zijn beschikbaar.

Contacteer ons voor meer informatie over onze producten.
 

Gerelateerde artikelen

Volg ons

TechPoll

Wat vind jij van de Belgische telecommarkt?

Toon resultaten

Laden ... Laden ...
Vul een korte vragenlijst in en win prijzen tot t.w.v. €329

Vul een korte vragenlijst in en win prijzen tot t.w.v. €329

Doe mee en win!

Business