Xerox tekent distributiecontract met BKM businesscom

Xerox heeft BKM businesscom aangeduid als Xerox Authorized Dealer. De nieuwe partner zal Belgische kmo’s het volledige gamma printers en multifunctionals van Xerox aanbieden, inclusief software en diensten.

BKM businesscom is een leverancier van geïntegreerde ICT-oplossingen, met specifieke ervaring rond het beheer van telefonie- en datanetwerken, kantooruitrustingen en oplossingen voor mobiele telefonie. Het bedrijf telt 130 medewerkers en realiseert een omzet van twintig miljoen euro. BKM businesscom zal in ons land het volledige gamma printers en multifunctionals commercialiseren.

Tariefplan
BKM businesscom krijgt daarbij ook toestemming om het tariefplan Hybrid Colour aan zijn klanten aan te bieden. Dat plan is uniek in België. Het maakt het mogelijk de kosten voor kleurenafdrukken aanzienlijk te verlagen. Met het tariefplan betalen de klanten in functie van de hoeveelheid kleur die nodig is om een bepaalde pagina te printen.

Het plan rekent daarbij af met het klassieke prijsbeleid waarbij de afdrukkosten per pagina gelijk blijven, ongeacht of ze volledig dan wel gedeeltelijk met kleur bedekt is. Met het tariefplan kunnen bedrijven de kosten voor de afdruk van matig gekleurde pagina’s – bijvoorbeeld van een webpagina of een brochure – sterk terugdringen. Door de samenwerking met BKM businesscom wil Xerox zijn positie in de Belgische kmo-markt versterken.

bkm businesscomblogbusinesscovereventsitresellerproductxerox

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Bespaar tot 83% op Surfshark One

Bespaar tot 83% op Surfshark One

Bekijk prijzen