Smart Business Strategies 117

In deze Smart Business Strategies leest u:
 

Het Nieuwe Werken
Steeds meer bedrijven gaan op zoek naar efficiënter manieren om hun werknemers optimaal te laten renderen, thuiswerk en mobiele toegang tot bedrijfsgegevens worden steeds vaker overwogen. Maar hoe gaat dat technisch in zijn werk? Welke toestellen zijn hiervoor beschikbaar? En bestaat er al een wettelijk kader dat in deze nieuwe realiteit voorziet? Smart Business zocht naar antwoorden en vond tegelijk ook enkele bedrijven die over hun Nieuwe Werken wilden getuigen.
 

[download_file]

Dossier Business Process Management
BPM, BAM, BPR, … weinig sectoren zijn zo omringd door acroniemen als die van het procesbeheer. Smart Business Strategies zocht de vaakst gebruikte bijeen en brengt klaarheid in de lettersoep. Verder verzamelden we voor uw lang en complex BPM-traject heel wat tips, die u letterlijk als muziek in de oren zullen klinken.

En verder sommen we een aantal beginsituaties op die kunnen dienen als startpunt voor cloud computing, wegen we videoconferencing af tegen zakenreizen,tonen we hoe de kortste weg naar succes vaak een omweg is, bespreken we de overname van Skype door Microsoft, overlopen we een aantal online diensten om grote bestanden te delen, wijzen we op het bestaan van enkele handige steltoetsen, en onderzoeken we hoe de locatie een belangrijke dimensie kan zijn in uw zoektocht naar nieuwe inzichten.

 

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business