Cloud Computing Professional

Nieuwe internationale certificering Cloud-Ready Professional

Overal ter wereld wordt op dit moment de internationale certificering ‘Cloud-Ready Professional’ uitgerold. Een unieke, leveranciersonafhankelijke certificering, waarvan de kwaliteit is en voortdurend wordt beoordeeld door experts. Vooraanstaande Cloud Computing en Virtualization experts onder wie uw mastertrainer Peter van Eijk hebben de content voor de Cloud Computing Professional training samengesteld.

Inhoud training Cloud Computing Professional
In de tweedaagse training Cloud Computing Professional wordt gekeken naar de toegevoegde waarde voor uw business, de te behalen kostenreductie, de snelheid van implementatie en schaalbaarheid, beveiliging en disaster recovery en hoe dit allemaal in de praktijk uitwerkt. 

De belangrijkste vraag bij Cloud Computing is nu of alle interne processen voldoende klaar zijn om zonder problemen uit te besteden. Het gaat dan over alle processen; operatie-, applicatie-, ontwikkelings- en integratie processen. 

Vervolgtraining Virtualization Professional
Voor of na de Cloud Computing Professional training kunt u tevens deelnemen aan de tweedaagse Virtualization Professional training.

 

[download_file]

b2bbusinesscloudcomputingictdirectorypartner infoprofessionaltrainingvirtualisatie

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN