Nieuws

APC neemt Kell Systems over

APC by Schneider Electric heeft Kell Systems overgenomen, een fabrikant van verplaatsbare serverkasten. Kell Systems is bekend om zijn ‘Server Room in-a-Box’, waarmee een bedrijf servers en netwerkhardware in de kantoorruimte kan inzetten.

APC verkocht al serverkasten van Kell Systems, maar breidt met de overname zijn portfolio aanzienlijk uit. Naast de maatwerkoplossingen die het bedrijf aanbiedt voor computerruimtes en datacenters, stapt APC nu ook naar de markt met kant-en-klare en snel inzetbare oplossingen voor gebruik in kantooromgevingen.

Plug-en-play
Het Britse Kell Systems levert geluidsarme serverkasten, zoals de ComputerVault Pro. In de kast
passen twee servers met bijbehorende opslagsystemen, netwerkhardware en randapparatuur. De geluiddichte computerkasten zijn bedoeld voor gebruik in de kantoorruimte, wat aparte een aparte computerzaal overbodig maakt.

De tweede productlijn van Kell Systems is de BladeVault. Die is erop gericht een complete IT-omgeving te herbergen. De BladeVault is geconfigureerd voor bladeservers van IBM, HP
of Dell en voor UPS-, storage- en randapparatuur. Met zijn verplaatsbare serverkasten biedt Kell Systems een interessante oplossing voor omgevingen waar kantoorruimte schaars en duur is.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business