Nieuws

Juniper behaalt ISO 14001-certificaat

Juniper Networks heeft het ISO 14001-certificaat behaald voor zijn milieuzorgsysteem. De certificatie vond plaats na een externe validatie van de duurzame prestaties van Juniper.

De processen die voor de certificatie werden doorgelicht zijn onder meer ontwerp, ontwikkeling, onderhoud en ondersteuning van software, systemen en chips voor hoogwaardige netwerken. “We willen inzicht hebben in onze impact op het milieu”, zegt Brad Minnis, Senior Director Environmental Health & Safety bij Juniper Networks. “We willen die impact ook efficiënt beheersen.”

Daarnaast staat bij het bedrijf uiteraard de productie van de meest efficiënte netwerkproducten centraal. “We hebben hard gewerkt voor het ISO 14001-certificaat. Onze klanten en relaties kunnen erop vertrouwen dat we vooroplopen op het vlak van duurzaamheid.”

Continu verbeteren
De ISO 14001-certificering vereist dat bedrijven de milieu-impact van hun activiteiten, producten en diensten vaststellen en beheersen. Daarnaast moeten bedrijven die de certificering toegekend krijgen, hun duurzaamheidsprestaties continu verbeteren aan de hand van een systematische aanpak voor het bepalen en realiseren van hun duurzaamheidsdoelstellingen.

businessiso 14001itresellerjuniper

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Korting bij Dreame!

Korting bij Dreame!

Bekijk de deals