Nieuws

Update: de Fly Higher-campagne van Ingram Micro en Cisco

Eerder deze week raakte bekend dat Ingram Micro en Cisco samen een partnerprogramma opzetten. Over de invulling van Fly Higher zijn intussen meer details beschikbaar.


Via Fly Higher biedt Ingram Micro zijn resellers de mogelijkheid deel te nemen aan initiatieven om meer kennis te verwerven rond de producten en diensten van Cisco. Ingram Micro en Cisco willen zo samen de winstgevendheid van de reseller verhogen. Het programma is specifiek gericht op de behoeften van de resellers in de kmo-markt.

Vier pijlers
Het programma is opgebouwd rond vier pijlers: ‘Welcome On-Board’ zet de reseller op weg als geregistreerde Cisco-partner; ‘Clear For Take-Off’ zorgt voor meer kennis over de producten en het portfolio van Cisco; ‘En Route’ beloont de inspanningen van de reseller op het vlak van verkoop en training; en ‘Trim For Speed’ is een verkoopondersteunend traject op maat van de reseller die zich naar het hoogste verkoopniveau begeven.

Op 15 september gaat Fly Higher van start met een evenement op de parking en rond het kantoor van Ingram Micro in Vilvoorde. Inschrijven kan via www.ingram-flyhigher.com.

 

businessciscofly higheringram microitreseller

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Korting bij Dreame!

Korting bij Dreame!

Bekijk de deals